2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı

24.06.2021 293

21/06/2021 Pazartesi günü saat 12:50' de okulumuzun  öğretmenler odasında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuzun  2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır şekilde bulunmanız hususunda;

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

Zülfü AKÜZÜM

OKUL MÜDÜRÜ

GÜNDEM MADDELERİ:

1.Açılış ve yoklama.

2.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

3.Gündem maddelerinin okunması ve varsa ilave edilecek yeni maddelerin eklenmesi.

4.Okul Müdürü  Zülfü AKÜZÜM'ün açılış konuşması, 2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılı' nı değerlendirmesi.

5. 2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı' nın değerlendirilmesi, sınıf bazında başarı durumlarının.(Sınıf ve Şubeler tek tek görüşülecek)

6.Öğrenci başarısızlıklarının nedenleri ve çözüm önerileri, okulumuz başarısını artıracak teklif ve öneriler, gelecek yıla ait öneriler.

7.Rehberlik ve Sosyal Kulüp çalışmalarının değerlendirilmesi,  gelecek yıla ait öneriler.

8.Okulumuzda yapılan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin değerlendirilmesi,  gelecek yıla ait öneriler.

9.Yıl sonu yapılacak iş ve işlemler (Ders defterleri, ders ve etkinliklere katılım ölçekleri, kazanım değerlendirme ölçekleri,  ders kesim raporları, Sosyal kulüp dönem sonu faaliyet raporları, Rehberlik dönem sonu faaliyet raporları, yazılı kağıtları, BEP uygulanan öğrenciler için değerlendirme formları,  toplantı tutanakları, öğretmen tatil adresleri dilekçeleri, vb. teslim edilmesi)

10.Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantıları' nın görüşülmesi.

11. 21 Haziran- 2 Temmuz Telafi Eğitimi için öğrenci ihtiyaçlarının belirlenip öğrenme kazanımlarına ilişkin eksiklerin giderilmesine yönelik gerçekleştirilecek tamamlayıcı eğitim sürecinin kazanım, ders ve diğer derslerle olan ilişkisi açısından değerlendirilerek sürecin planlanması.

12.Telafide Ben de Varım Programı' nın uygulanmasına ilişkin usul ve esasların görüşülmesi.

13. Dilek ve temenniler.

14. Kapanış.